sůl himálajská, kuchyňská, 1000g jemně mletá
Dárek
Ke každé objednávce dárek zdarma.
Doprava zdarma
Při nákupu nad 700kč doprava zdarma po celé ČR.
Nakup a vyhraj
Každý měsíc losujeme výhru – nakup a získej šanci vyhrát poukaz v hodnotě 2000 Kč!
Odborná pomoc
Nevíš si rady? Zavolej, ochotně ti poradím a pomůžu vybrat vhodné nářadí pro tvou práci.
Popis
Nejvhodnější pro zdraví je čistě přírodní krystalická sůl. Je přirozeně obohacena o všechny nezbytné minerály a stopové prvky potřebné pro lidský organizmus. Je snadno vstřebatelná a její přebytek tělo snadno vyloučí. Himálajská sůl je čistě přírodní krystalická sůl. To znamená, že byla pouze vytěžena, omyta, usušena na slunci a semleta. Himálajská sůl má díky velkému množství přírodních látek typicky růžovou až oranžovou barvu.
Nahraďte kuchyňskou sůl solí himálajskou. Pravidelným používáním přírodní soli, vzniká menší potřeba solit.
Himalájská sůl udržuje tělo v dobré kondici, funguje jako deodorant, nahradí zubní pastu, upraví zažívací potíže.
Používejte přírodní sůl pravidelně a přidejte k tomu dostatečné pití čisté pramenité vody a vaše tělo vám poděkuje.
Sůl dodá všechny potřebné minerály a stopové prvky, voda odplaví nežádoucí škodliviny. Pokud škodliviny nejsou odplavovány, ukládají se v těle. Následkem je zanesení organizmu, zvýšení hmotnosti, překyselení a ztučnění pojivové tkáně.
Sůl je důležitá pro život, přesto však je její nadměrná konzumace zdraví škodlivá. Tento rozpor vzniká tím, že současná tzv. kuchyňská sůl má s přírodní solí jen velmi málo společného.
V posledních desetiletích sůl ztratila na významu. Moderní těžební metody a chemické zpracování změnily toto v minulosti bílé zlato v bezcennou surovinu. Přírodní sůl se začala chemicky čistit a byla zredukována na sloučeninu chlorid sodný. Esenciální minerály a stopové prvky byly ze soli odstraněny jako nečistoty. Takto ochuzený, nepřirozeně izolovaný chlorid sodný nemá s původní přírodní solí moc společného a nemůže její funkci v našem těle zastoupit. Naopak je v našem těle nežádoucí, třebaže jeho spotřeba stoupá. Pravidelným užíváním kuchyňské soli se zatěžují vylučovací orgány. Vznikají nežádoucí usazeniny v kloubech (dna, artritida, artrosa), tvoří se ledvinové a žlučové kameny. Tělo je náchylné k cévním onemocněním a vysokému krevnímu tlaku
balení | 1000g jemně mletá |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář