sůl himálajská, kuchyňská, 1000g jemně mletá

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Není skladem
86,68 Kč    
Kód produktu 573500
Značka Nature7
Kategorie zdravé potraviny
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doručení do druhého dne
na jakékoliv místo
 
Nejvhodnější pro zdraví je čistě přírodní krystalická sůl. Je přirozeně obohacena o všechny nezbytné minerály a stopové prvky potřebné pro lidský organizmus. Je snadno vstřebatelná a její přebytek tělo snadno vyloučí. Himálajská sůl je čistě přírodní krystalická sůl. To znamená, že byla pouze vytěžena, omyta, usušena na slunci a semleta. Himálajská sůl má díky velkému množství přírodních látek typicky růžovou až oranžovou barvu. Nahraďte kuchyňskou sůl solí himálajskou. Pravidelným používáním přírodní soli, vzniká menší potřeba solit. Himalájská sůl udržuje tělo v dobré kondici, funguje jako deodorant, nahradí zubní pastu, upraví zažívací potíže. Používejte přírodní sůl pravidelně a přidejte k tomu dostatečné pití čisté pramenité vody a vaše tělo vám poděkuje. Sůl dodá všechny potřebné minerály a stopové prvky, voda odplaví nežádoucí škodliviny. Pokud škodliviny nejsou odplavovány, ukládají se v těle. Následkem je zanesení organizmu, zvýšení hmotnosti, překyselení a ztučnění pojivové tkáně. Sůl je důležitá pro život, přesto však je její nadměrná konzumace zdraví škodlivá. Tento rozpor vzniká tím, že současná tzv. kuchyňská sůl má s přírodní solí jen velmi málo společného. V posledních desetiletích sůl ztratila na významu. Moderní těžební metody a chemické zpracování změnily toto v minulosti bílé zlato v bezcennou surovinu. Přírodní sůl se začala chemicky čistit a byla zredukována na sloučeninu chlorid sodný. Esenciální minerály a stopové prvky byly ze soli odstraněny jako nečistoty. Takto ochuzený, nepřirozeně izolovaný chlorid sodný nemá s původní přírodní solí moc společného a nemůže její funkci v našem těle zastoupit. Naopak je v našem těle nežádoucí, třebaže jeho spotřeba stoupá. Pravidelným užíváním kuchyňské soli se zatěžují vylučovací orgány. Vznikají nežádoucí usazeniny v kloubech (dna, artritida, artrosa), tvoří se ledvinové a žlučové kameny. Tělo je náchylné k cévním onemocněním a vysokému krevnímu tlaku
balení 1000g jemně mletá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: